Web Analytics Made Easy - Statcounter


کارگردان نمایش «اگه بمیری» که قرار بود در تماشاخانه خصوصی «هامون» در شهر رشت اجرا شود اعلام کرد که اداره کل ارشاد استان گیلان با بستن راه های تعامل و گفتگو، مجوز اجرای این اثر را صادر نکرد.

سمانه زندی نژاد کارگردان نمایش «اگه بمیری» که چندی پیش در سالن ناظرزاده تماشاخانه ایرانشهر روی صحنه رفت و قرار بود از ۱۵ تا ۱۹ شهریورماه در تماشاخانه خصوصی «هامون» شهر رشت اجرا شود به خبرنگار مهر گفت: نمایش «اگه بمیری» در تهران و در سالنی حرفه ای با ۵ هزار مخاطب به مدت ۳۰ شب اجرای عمومی داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خوشبختانه الان تماشاگر تئاتر به قدری فهیم شده است که اگر کاری مشکل اخلاقی و کیفی داشته باشد، سالن را ترک یا موضوع را به گروه گوشزد می کند ولی از ۵ هزار نفر مخاطب ما حتی یک مخاطب هم نبود که مشکل اخلاقی یا پایین بودن کیفیت را درباره نمایش «اگه بمیری» مطرح کند.

وی یادآور شد: من پیش از این نمایش دیگری را در شهر رشت اجرا کرده بودم و مردم این شهر را بسیار دوست دارم. ما در زمان اجرای عمومی نمایش «اگه بمیری» بیشترین پیغام را از سوی مردم رشت داشتیم تا در این شهر نیز نمایش را به صحنه ببریم به همین دلیل خیلی تمایل داشتیم که این کار را انجام دهیم و برای این امر حاضر بودم هرگونه تعاملی را برای اصلاح و بازنگری کار انجام دهم ولی کارکنان اداره کل ارشاد استان گیلان جلوی هر گونه تعامل و گفتگو را گرفتند.

این کارگردان تئاتر توضیح داد: من با خانمی از اداره کل ارشاد استان گیلان تماس گرفتم و او گفت که من به کار شما مجوز داده ام و نام آقایی را اعلام کرد که با او تماس بگیرم. وقتی با آن آقا تماس گرفتم به من گفت که آن خانم تصمیم‌گیرنده است و او به کار شما مجوز نداده است. بعد از آن با هر کدام از این افراد تماس گرفتم تلفن های همراهشان از دسترس خارج بود و در کل پاسخگو نبودند. متأسفانه این افراد جلوی هر گونه گفتگو و تعاملی را بسته بودند و این موضوع خیلی من را ناراحت کرد. من شنیدم که آن خانم مسئول ساعت ۱۲ ظهر نامه رد اجرای کار ما را زده ولی برای اینکه مشخص نشود چه کسی کار را رد کرده است، ما را تا شب بلاتکلیف گذاشته بودند.

زندی نژاد افزود: مدیر تولید نمایش با آقای فاضلی مدیرکل ارشاد گیلان تماس گرفت و او گفت که پنج نفر بازبین کار را رد کردند و وقتی فیلم اجرا را به سه بازبین دیگر هم داده، آن ها هم کار را رد کرده اند. برای من این اتفاق خیلی عجیب است که نمایشی در تهران اجرای عمومی می شود و هیچ مشکلی پیش نمی آید ولی در شهرستان رشت که مردمی فرهنگی دارد، مجوز اجرا نمی گیرد. این حاکی از ریاست مجزا در استان های مختلف است.

وی با بیان اینکه اجرای نمایش «اگه بمیری» در شهر رشت لغو شد، تأکید کرد: اجرا در شهرستان ها حساسیت هایی دارد که برای من قابل درک است ولی از این ناراحت هستم که با وجود اینکه از همان ابتدا اعلام کردم من حاضر به هر نوع اصلاح و بازنگری در اجرای نمایش هستم ولی اداره کل ارشاد استان گیلان راه تعامل و گفتگو را بست.

کارگردان «اگه بمیری» یادآور شد: آقای مهدی شفیعی مدیرکل هنرهای نمایشی که از وی بسیار سپاسگزارم، پیگیر کار بود و حتی با اداره کل ارشاد استان گیلان هم تماس گرفت ولی نتیجه ای نداشت. به این فکر می کنم که شاید مدیران و مسئولان با خصوصی سازی در شهرستان ها مشکل دارند و با وجود اینکه زمانی دولتمردان ما از خصوصی سازی صحبت و حمایت می کردند، حالا با شکل گیری این امر در شهرستان ها مشکل دارند.

زندی نژاد در پایان تصریح کرد: بعد از لغو زنجیره ای کنسرت های موسیقی در شهرستان ها گویا نوبت به تئاتر رسیده است.


--------------------------------------------------------------------------

تذکر: کاربر محترم! انتشار مطالب دیگر رسانهها از سوی پایگاه خبری تحلیلی بی‌باک لزوما به معنای صحت و تایید محتوای آنها نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. در ضمن شما می توانید اخبار و مطالب وزین خود را که تا کنون در هیچ رسانه‌ای منتشر نشده است از طریق بخش "تماس با ما" یا پل ارتباطی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید برای ما ارسال نمایید تا در صورت دارا بودن مولفه‌های لازم، منتشر گردد.

------------- با کلیک بر روی لینکهای ذیل تمامی روزنامه‌های کشور را رایگان مطالعه کنید -------------

روزنامه‌های عمومی | روزنامه‌های اقتصادی | روزنامه‌های ورزشی | سایر روزنامه‌ها| هفته‌نامه و ماهنامه | نشریات استانی

منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۲۲۷۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایش فیلم تئاتر «عروسی خون» در سینماتک خانه هنرمندان ایران

به گزارش خبرگزاری مهر، دهمین برنامه از سلسله جلسات نمایش فیلم تئاترهای شاخص با همکاری مشترک انجمن صنفی منتقدان، نویسندگان و پژوهشگران خانه تئاتر و سینماتک خانه هنرمندان ایران به نمایش فیلم تئاتر «عروسی خون» اختصاص دارد.

فیلم تئاتر «عروسی خون» (محصول ۱۹۸۱ اسپانیا/ ۶۷ دقیقه) به کارگردانی کارلوس سائورا بر مبنای نمایشنامه‌ای نوشته فدریکو گارسیا لورکا چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۱۷ در سینماتک خانه هنرمندان ایران به نمایش درمی‌آید.

پس از نمایش این فیلم تئاتر نشست نقد و بررسی آن با حضور عباس غفاری (میزبان) و محمودرضا حبیبی (منتقد تئاتر) برگزار می‌شود.

در رابطه با خلاصه داستان این نمایش آمده است: «در استودیوی رقص «آنتونیو گادس» (گادس)، اعضای گروه در حال گریم و آماده شدن برای اجرای برنامه هستند. پس از آنکه گادس به‌عنوان رقصنده اصلی و طراح رقص توضیحاتی به اعضا می‌دهد، اجرای «عروسی خون» آغاز می‌شود: لئوناردو (گادس) دل‌باخته زنی (هویوس) در آستانه ازدواج است. پس از یک صحنه پُرتنش در مراسم عروسی، همه متوجه می‌شوند که عروس نیز دل‌باخته لئوناردو است. عروس و داماد (خیمه‌نز) سوار بر اسب مراسم را ترک می‌کنند و لئوناردو نیز آنان را تعقیب می‌کند. ۲ مرد در نزاعی خونین، با چاقو یکدیگر را از پا در می‌آورند و عروس تنها و مغموم کنار ۲ جسد می‌گرید.»

سائورا پس از ساختن چند فیلم متأثر از اینگمار برگمان، با «عروسی خون» به دوره جدید و پویای فیلمسازی‌اش گام می‌گذارد. حاصل کار، فیلمی‌ خاص است که بدون تردید یکی از بهترین آثار سینمای اسپانیا در دهه ۱۹۸۰ است. ایده ساخت یک نمایشنامه مشهور فولکلوریک در سالنی خالی از تماشاگر از سوی گادس و تبدیل شدن آن به مایه و داستان اصلی سائورا، از آن رویکردهای درخشان و جریان‌ساز پست‌مدرنیستی است که دنیای متن و بیرون از متن را با هم درمی‌آمیزد.

به‌رغم بومی بودنِ دست‌مایه و حتی اجرا که درک جزییات رقص‌ها و موسیقی آیینی فلامنکو را تنها برای اسپانیایی‌ها ممکن می‌کند، فیلم از چنان زبان نمایشی برخوردار است که هر تماشاگری را با خود همراه می‌کند. کارِ سائورا، از سوی دیگر، تنها ضبط و عرضه این باله‌های باشکوه نیست بلکه او با دوربینش، تأویلی از «عروسی خون» ارایه می‌دهد. با «عروسی خون»، سائورا ژانر موزیکال را وارد عرصه‌ای تازه و غیر آمریکایی می‌کند.

کد خبر 6095577 سید امیر شایان حقیقی

دیگر خبرها

  • راهیابی نمایش خسوف از کاشان به جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد
  • قطار جشنواره هنرهای نمایش کانون همدان در ایستگاه آخر
  • آیا سلبریتی‌ها جای کسی را در تئاتر تنگ کرده‌اند؟
  • نمایش فیلم تئاتر «عروسی خون» در سینماتک خانه هنرمندان ایران
  • کنسرت سامان احتشامی دو شب دیگر تمدید شد/ پنج شب اجرا در تالار رودکی
  • اجرای عمومی تئاتر‌های جشنواره رضوی گامی موثر است/ ماجرای عشقی عجیب
  • اجرای عمومی تئاترهای جشنواره رضوی گامی موثر است/ ماجرای عشقی عجیب
  • گریه ناگهانی آقای خواننده در هنگام اجرای آهنگ در کنسرت | فیلم
  • تصاویر جدید جاستین بیبر که طرفدارانش را نگران کرد + عکس
  • بازگویی مشکلات و دغدغه‌های روز جامعه اولویتم در اجرای نمایش است